. . .

Voorbeschouwingen

voorbeschouwing bekervoetbal ronde 3

Vanavond staan er weer een paar leuke beker wedstrijden op het programma.

Almere city - Psv
In Almere, neemt Almere city de nummer 14 van de jupiler league, het op tegen de koploper van de eredivisie psv. Psv coach Cocu heeft aangegeven de wedstrijd erg serieus te nemen, ze willen absoluut winnen van de ploeg van Fred Grim. Voor Bernet van psv is dit een leuke ontmoeting, Almere city (toen nog omniworld) heeft de speler eerder afgetest.

PEC Zwolle-HHC Hardenberg
PEC Zwolle neemt het in het eigen IJsseldeltastadion op tegen de amateurs van topklasser HHC Hardenberg.Afgelopen zaterdag speelde Hardenberg nog tegen ONS Sneek(2-2). PEC Zwolle speelde eveneens gelijk thuis tegen sc Heerenveen(2-2). Voor bekerhouder Zwolle zou dit normaal gesproken geen probleem moeten zijn.

Fc Volendam- Sportlust'46, zou voor Volendam normaal gesproken een makkelijk avondje moeten worden, al is in de beker altijd een stuntje mogelijk. Volendam trainer Hans de Koning zal desondanks de eersteklasser uit Woerden niet willen onderschatten.

GVVV-AZ
GVVV heeft in de loting weinig geluk gehad, de ploeg uit Veenendaal neemt het namelijk thuis op tegen eredivisionist Az. De ploeg van John van de Brom, kan weer beschikken over Aron Jóhannsso. De Amerikaan is na lang blessureleed fit genoeg om in de basis te beginnen

Flevo boys- FC Groningen
FC Groningen is één van de profclubs die in de KNVB Beker de strijd aan moet gaan met amateurs. De ploeg van Van de Looi speelt woensdagavond tegen Flevo Boys. Flevo Boys uit Emmeloord speelt zijn wedstrijden normaal in de Zaterdag Hoofdklasse c, een overwinning zou daarom een enorme stunt zijn.

SC Cambuur- SVV Scheveningen
Cambuur speelt thuis tegen de amateurs uit Scheveningen.
Ze willen graag de 0-1 nederlaag tegen feyenoord vergeten van afgelopen weekend, dit zou een mooi moment daarvoor kunnen zijn.

Go Ahead Eagels- FC Twente
In de Deventer staat een mooie pot op het programma. Twente komt namelijk op bezoek, na de nederlaag tegen excelsior, zouden die graag weer winnen. in de vorige ronde wonnen de Eagles nog van Feyenoord, Twente is dus gewaarschuwd.

veel plezier!

Goedkoop Voetbalkaartje

Deel deze pagina!

Close