. . .

Carpi tickets

Voetbaltickets naar Capri bestellen? Bekijk de mogelijkheden op deze pagina!

Capri ticket kopen

Binnenkort een wedstrijd van Capri bezichtigen? Koop dan uw Capri tickets via onze website, zodat je profiteert van de laagste prijs! De prijzen van een Capri ticket kan vaak erg hoog liggen, waardoor het niet voor iedere liefhebber van Capri mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen. Daarom zorgen wij ervoor dat de laatste clubacties worden gepubliceerd op onze website en op Facebook, zodat iedereen kan profiteren van deze aanbiedingen. Op deze manier kan iedereen profiteren van goedkope Capri tickets en zijn steun aan de club betuigen.

Capri Voetbaltickets bestellen

Om een wedstrijd van Capri te bezichtigen dient u eerst een Capri Voetbalticket te bestellen. De voetbaltickets voor wedstrijden van Capri zijn via onze website te bestellen tegen voordelige tarieven, waarna u enkel nog een heen, terugreis en hotelovernachting dient te boeken om uw voetbaltrip naar Capri compleet te maken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook alvast voetbalkleding via onze website bestellen, zodat u in stijl een voetbalwedstrijd van Capri kunt bijwonen.

Reisadvies Carpi

Opzoek naar een leuk hotel, wilt u reisadvies of een ticket naar Carpi bestellen? Wij helpen u graag verder! Voor advies vult u ons contactformulier in, waarna wij u gratis en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw voetbalreis naar Carpi.

Wilt u reisadvies op maat? Neem contact met ons op!

Voetbaltickets Carpi

Officiële Capri kaartjes

Een wedstrijd van Capri bijwonen? Bestel dan Officiële Capri kaartjes, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. De zwarte markt voor Capri kaartjes is in de afgelopen jaren sterk toegenomen, waardoor bezoekers regelmatig worden teleurgesteld bij de ingang van het voetbalstadion. Via onze website bestelt u voetbalkaartjes voor wedstrijden van Capri bij een erkende verkoper en kunt u in alle rust genieten van de wedstrijd/uitstapje.

Online fanshop van Capri

Wilt u het officiële tenue kopen of andere Capri fan artikelen? Bezoek dan de online fanshop van Capri en ontdek welke merchandise producten er allemaal te koop zijn! Alleen van Officiële Capri Fanshop artikelen kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Er zijn natuurlijk veel meer winkels die shirtjes, broeken en sjaaltjes verkopen, maar bij de Capri Fanshop weet je zeker dat het om officiële producten gaat en steun je tegelijkertijd de club.

Voetbalkaartjes Carpi

Boek Hotel in Capri

Opzoek naar een hotel in Capri? Boek goedkope hotelovernachtingen in Capri door hotels van ruim 200 websites te vergelijken via Trivago. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

  1. Della Piccola
  2. A Paziella
  3. Villa Sanfelice
  4. Hotel Syrene

Button

Bezienswaardigheden in Capri

Een voetbalticket voor Capri geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in Capri? Deze Italiaanse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Capri.

  1. Blauwe Grot
  2. Monte Solaro
  3. Faragilioni
  4. Villa San Michele
  5. Villa Jovis

Voetbalshirt Capri

Een voetbalticket geboekt? Dit kan natuurlijk niet in het oude Capri voetbalshirt? Haal dus snel het nieuwste Capri shirt en juich je team naar de overwinning!

Goedkoop Voetbalkaartje

Deel deze pagina!

Close