. . .

Real Madrid tickets

Op deze pagina vind je alles rondom voetbalclub Real Madrid.

Real Madrid ticket kopen

Binnenkort een wedstrijd van Real Madrid bezichtigen? Koop dan uw Real Madrid tickets via onze website, zodat je profiteert van de laagste prijs! De prijzen van een Real Madrid ticket kan vaak erg hoog liggen, waardoor het niet voor iedere liefhebber van Real Madrid mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen. Daarom zorgen wij ervoor dat de laatste clubacties worden gepubliceerd op onze website en op Facebook, zodat iedereen kan profiteren van deze aanbiedingen. Op deze manier kan iedereen profiteren van goedkope Real Madrid tickets en zijn steun aan de club betuigen.

Real Madrid Voetbaltickets bestellen

Om een wedstrijd van Real Madrid te bezichtigen dient u eerst een Real Madrid Voetbalticket te bestellen. De voetbaltickets voor wedstrijden van Real Madrid zijn via onze website te bestellen tegen voordelige tarieven, waarna u enkel nog een heen, terugreis en hotelovernachting dient te boeken om uw voetbaltrip naar Real Madrid compleet te maken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook alvast voetbalkleding via onze website bestellen, zodat u in stijl een voetbalwedstrijd van Real Madrid kunt bijwonen.

Reisadvies Real Madrid

Opzoek naar een leuk hotel, wilt u reisadvies of een ticket naar Real Madrid bestellen? Wij helpen u graag verder! Voor advies vult u ons contactformulier in, waarna wij u gratis en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw voetbalreis naar Real Madrid.

Wilt u reisadvies op maat? Neem contact met ons op!

Voetbaltickets Real Madrid

Officiële Real Madrid kaartjes

Een wedstrijd van Real Madrid bijwonen? Bestel dan Officiële Real Madrid kaartjes, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. De zwarte markt voor Real Madrid kaartjes is in de afgelopen jaren sterk toegenomen, waardoor bezoekers regelmatig worden teleurgesteld bij de ingang van het voetbalstadion. Via onze website bestelt u voetbalkaartjes voor wedstrijden van Real Madrid bij een erkende verkoper en kunt u in alle rust genieten van de wedstrijd/uitstapje.

Online fanshop van Real Madrid

Wilt u het officiële tenue kopen of andere Real Madrid fan artikelen? Bezoek dan de online fanshop van Real Madrid en ontdek welke merchandise producten er allemaal te koop zijn! Alleen van Officiële Real Madrid Fanshop artikelen kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Er zijn natuurlijk veel meer winkels die shirtjes, broeken en sjaaltjes verkopen, maar bij de Real Madrid Fanshop weet je zeker dat het om officiële producten gaat en steun je tegelijkertijd de club.

Voetbalkaartjes Real Madrid

Boek Hotel in Madrid

Opzoek naar een hotel in Madrid? Boek goedkope hotelovernachtingen in Madrid door hotels van ruim 200 websites te vergelijken via Trivago. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

  1. Emperador Hotel Madrid
  2. Hotel Ganivet
  3. Gran Via Capital
  4. Petit Palace Tres Cruces
  5. One Shot Prado 23

Button

Bezienswaardigheden in Madrid

Een voetbalticket voor Real Madrid geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in Madrid? Deze Spaanse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Madrid.

  1. Plaza Mayor
  2. Koninklijk Paleis van Madrid
  3. Museum Nacional del Prado
  4. Museo Thyssen-Bornemisza
  5. Parque del Buen Retiro

Voetbalshirt Real Madrid

Een voetbalticket geboekt? Dit kan natuurlijk niet in het oude Real Madrid voetbalshirt? Haal dus snel het nieuwste Real Madrid shirt en juich je team naar de overwinning!

Goedkoop Voetbalkaartje

Deel deze pagina!

Close