. . .

El Clásico tickets

Voetbaltickets naar El Clasico bestellen? Bekijk de mogelijkheden op deze pagina!

El Clasico ticket kopen

Binnenkort een wedstrijd van El Clasico bezichtigen? Koop dan uw El Clasico tickets via onze website, zodat je profiteert van de laagste prijs! De prijzen van een El Clasico ticket kan vaak erg hoog liggen, waardoor het niet voor iedere liefhebber van El Clasico mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen. Daarom zorgen wij ervoor dat de laatste clubacties worden gepubliceerd op onze website en op Facebook, zodat iedereen kan profiteren van deze aanbiedingen. Op deze manier kan iedereen profiteren van goedkope El Clasico tickets en zijn steun aan de club betuigen.

El Clasico Voetbaltickets bestellen

Om een wedstrijd van El Clasico te bezichtigen dient u eerst een El Clasico Voetbalticket te bestellen. De voetbaltickets voor wedstrijden van El Clasico zijn via onze website te bestellen tegen voordelige tarieven, waarna u enkel nog een heen, terugreis en hotelovernachting dient te boeken om uw voetbaltrip naar El Clasico compleet te maken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook alvast voetbalkleding via onze website bestellen, zodat u in stijl een voetbalwedstrijd van El Clasico kunt bijwonen.

Reisadvies El Clásico

Opzoek naar een leuk hotel, wilt u reisadvies of een ticket naar de El Clásico bestellen? Wij helpen u graag verder! Voor advies vult u ons contactformulier in, waarna wij u gratis en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw voetbalreis naar de El Clásico.

Wilt u reisadvies op maat? Neem contact met ons op!

Voetbalkaartjes El Clásico

Officiële El Clasico kaartjes

Een wedstrijd van El Clasico bijwonen? Bestel dan Officiële El Clasico kaartjes, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. De zwarte markt voor El Clasico kaartjes is in de afgelopen jaren sterk toegenomen, waardoor bezoekers regelmatig worden teleurgesteld bij de ingang van het voetbalstadion. Via onze website bestelt u voetbalkaartjes voor wedstrijden van El Clasico bij een erkende verkoper en kunt u in alle rust genieten van de wedstrijd/uitstapje.

Online fanshop van El Clasico

Wilt u het officiële tenue kopen of andere El Clasico fan artikelen? Bezoek dan de online fanshop van El Clasico en ontdek welke merchandise producten er allemaal te koop zijn! Alleen van Officiële El Clasico Fanshop artikelen kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Er zijn natuurlijk veel meer winkels die shirtjes, broeken en sjaaltjes verkopen, maar bij de El Clasico Fanshop weet je zeker dat het om officiële producten gaat en steun je tegelijkertijd de club.

Voetbalkaartjes El Clásico

Boek Hotel in Barcelona

Opzoek naar een hotel in Barcelona? Boek goedkope hotelovernachtingen in Barcelona door hotels van ruim 200 websites te vergelijken via Trivago. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

 1. Majestic Hotel & spa Barcelona
 2. Hotel Omm
 3. Catalonia Passeig de Gracia
 4. Citadines Ramblas Barcelona
 5. Sixtytwo Hotel

Button

Boek Hotel in Madrid

Opzoek naar een hotel in Madrid? Boek goedkope hotelovernachtingen in Madrid door hotels van ruim 200 websites te vergelijken via Trivago. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

 1. Eco Alcala Suites
 2. Senator Gran Via 70 Spa
 3. Tryp Madrid Chamberi
 4. Hotel Mayorazgo
 5. Cortezo Hotel

Button

Bezienswaardigheden in Madrid

Een voetbalticket voor Real Madrid geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in Madrid? Deze Spaanse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Madrid.

 1. Plaza Mayor
 2. Koninklijk Paleis van Madrid
 3. Museum Nacional del Prado
 4. Museo Thyssen-Bornemisza
 5. Parque del Buen Retiro

Goedkoop Voetbalkaartje

Deel deze pagina!

Close