. . .

Paris Saint Germain tickets

Op deze pagina vind je alles rondom voetbalclub PSG.

PSG ticket kopen

Binnenkort een wedstrijd van PSG bezichtigen? Koop dan uw PSG tickets via onze website, zodat je profiteert van de laagste prijs! De prijzen van een PSG ticket kan vaak erg hoog liggen, waardoor het niet voor iedere liefhebber van PSG mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen. Daarom zorgen wij ervoor dat de laatste clubacties worden gepubliceerd op onze website en op Facebook, zodat iedereen kan profiteren van deze aanbiedingen. Op deze manier kan iedereen profiteren van goedkope PSG tickets en zijn steun aan de club betuigen.

PSG Voetbaltickets bestellen

Om een wedstrijd van PSG te bezichtigen dient u eerst een PSG Voetbalticket te bestellen. De voetbaltickets voor wedstrijden van PSG zijn via onze website te bestellen tegen voordelige tarieven, waarna u enkel nog een heen, terugreis en hotelovernachting dient te boeken om uw voetbaltrip naar PSG compleet te maken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook alvast voetbalkleding via onze website bestellen, zodat u in stijl een voetbalwedstrijd van PSG kunt bijwonen.

Reisadvies PSG

Opzoek naar een leuk hotel, wilt u reisadvies of een ticket naar PSG bestellen? Wij helpen u graag verder! Voor advies vult u ons contactformulier in, waarna wij u gratis en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw voetbalreis naar PSG.

Wilt u reisadvies op maat? Neem contact met ons op!

PSG Voetbaltickets

Officiële PSG kaartjes

Een wedstrijd van PSG bijwonen? Bestel dan Officiële PSG kaartjes, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. De zwarte markt voor PSG kaartjes is in de afgelopen jaren sterk toegenomen, waardoor bezoekers regelmatig worden teleurgesteld bij de ingang van het voetbalstadion. Via onze website bestelt u voetbalkaartjes voor wedstrijden van PSG bij een erkende verkoper en kunt u in alle rust genieten van de wedstrijd/uitstapje.

Online fanshop van PSG

Wilt u het officiële tenue kopen of andere PSG fan artikelen? Bezoek dan de online fanshop van PSG en ontdek welke merchandise producten er allemaal te koop zijn! Alleen van Officiële PSG Fanshop artikelen kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Er zijn natuurlijk veel meer winkels die shirtjes, broeken en sjaaltjes verkopen, maar bij de PSG Fanshop weet je zeker dat het om officiële producten gaat en steun je tegelijkertijd de club.

PSG Voetbalkaartjes

Boek Hotel in Parijs

Opzoek naar een hotel in Parijs? Boek goedkope hotelovernachtingen in Parijs door hotels van ruim 200 websites te vergelijken via Trivago. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

  1. Avenir
  2. Atn Paris
  3. Les Hauts de Passy
  4. Elysees Bassano
  5. Best Western Star Champs Elysees

Button

Bezienswaardigheden in Parijs

Een voetbalticket voor Paris Saint Germain geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in Parijs? Deze Franse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Parijs.

  1. Eiffeltoren
  2. Avenue des Champs-Elysees
  3. Louvre
  4. Montmartre
  5. Basilique du Sacre Coeur

Goedkoop Voetbalkaartje

Deel deze pagina!

Close