. . .

Borussia Dortmund tickets

Op deze pagina vind je alles rondom voetbalclub Borussia Dortmund.

Borussia Dortmund ticket kopen

Binnenkort een wedstrijd van Borussia Dortmund bezichtigen? Koop dan uw Borussia Dortmund tickets via onze website, zodat je profiteert van de laagste prijs! De prijzen van een Borussia Dortmund ticket kan vaak erg hoog liggen, waardoor het niet voor iedere liefhebber van Borussia Dortmund mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen. Daarom zorgen wij ervoor dat de laatste clubacties worden gepubliceerd op onze website en op Facebook, zodat iedereen kan profiteren van deze aanbiedingen. Op deze manier kan iedereen profiteren van goedkope Borussia Dortmund tickets en zijn steun aan de club betuigen.

Borussia Dortmund Voetbaltickets bestellen

Om een wedstrijd van Borussia Dortmund te bezichtigen dient u eerst een Borussia Dortmund Voetbalticket te bestellen. De voetbaltickets voor wedstrijden van Borussia Dortmund zijn via onze website te bestellen tegen voordelige tarieven, waarna u enkel nog een heen, terugreis en hotelovernachting dient te boeken om uw voetbaltrip naar Borussia Dortmund compleet te maken. Daarnaast kunt u natuurlijk ook alvast voetbalkleding via onze website bestellen, zodat u in stijl een voetbalwedstrijd van Borussia Dortmund kunt bijwonen.

Reisadvies Borussia Dortmund

Opzoek naar een leuk hotel, wilt u reisadvies of een ticket naar Borussia Dortmund bestellen? Wij helpen u graag verder! Voor advies vult u ons contactformulier in, waarna wij u gratis en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw voetbalreis naar Borussia Dortmund.

Wilt u reisadvies op maat? Neem contact met ons op!

Voetbaltickets Borussia Dortmund

Officiële Borussia Dortmund kaartjes

Een wedstrijd van Borussia Dortmund bijwonen? Bestel dan Officiële Borussia Dortmund kaartjes, zodat u niet voor onverwachte verassingen komt te staan. De zwarte markt voor Borussia Dortmund kaartjes is in de afgelopen jaren sterk toegenomen, waardoor bezoekers regelmatig worden teleurgesteld bij de ingang van het voetbalstadion. Via onze website bestelt u voetbalkaartjes voor wedstrijden van Borussia Dortmund bij een erkende verkoper en kunt u in alle rust genieten van de wedstrijd/uitstapje.

Online fanshop van Borussia Dortmund

Wilt u het officiële tenue kopen of andere Borussia Dortmund fan artikelen? Bezoek dan de online fanshop van Borussia Dortmund en ontdek welke merchandise producten er allemaal te koop zijn! Alleen van Officiële Borussia Dortmund Fanshop artikelen kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Er zijn natuurlijk veel meer winkels die shirtjes, broeken en sjaaltjes verkopen, maar bij de Borussia Dortmund Fanshop weet je zeker dat het om officiële producten gaat en steun je tegelijkertijd de club.

Voetbalkaartjes Borussia Dortmund

Boek Hotel in Dormund

Opzoek naar een hotel in Dordmund? Boek goedkope hotelovernachtingen in Dordmund door hotels van ruim 200 websites te vergelijken via Trivago. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

  1. Radisson Blu Hotel Dortmund
  2. NH Dortmund
  3. Stay City hotel Dortmund
  4. A & O Dortmund Hauptbahnhof
  5. Novum Hotel Excelsior Dortmund

Button

Bezienswaardigheden in Dortmund

Een voetbalticket voor Borrusia Dortmund geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in Dordmund? Deze Duitse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Dortmund.

  1. Sint-Reinoutkerk
  2. Botanischer Garten Rombergpark
  3. Zollern II/IVColliery
  4. Museum Ostwall
  5. Florianturn

Goedkoop Voetbalkaartje

Deel deze pagina!

Close