. . .

Eredivisie

Vitesse tickets

Op deze pagina vind je alles rondom voetbalclub Vitesse.

Vitesse ticket kopen

Binnenkort een wedstrijd van Vitesse bezichtigen? Koop dan uw Vitesse tickets via onze website, zodat je profiteert van de laagste prijs! De prijzen van een Vitesse ticket kan vaak erg hoog liggen, waardoor het niet voor iedere liefhebber van Vitesse mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen. Daarom zorgen wij ervoor dat de laatste clubacties worden gepubliceerd op onze website en op Facebook, zodat iedereen kan profiteren van deze aanbiedingen. Op deze manier kan iedereen profiteren van goedkope Vitesse tickets en zijn steun aan de club betuigen.

Vitesse Clubkaart bestellen

Om een regulier voetbalkaartje te bestellen dient u eerst een Vitesse clubkaart te bestellen. Deze is via de website te bestellen, waarna u geregistreerd staat als lid en een account hebt op de website. Met deze Vitesse clubkaart kun je naar uit- en thuiswedstrijden en zelfs naar Europese wedstrijden. Het doel van de clubkaart is dat bezoekers van de wedstrijd geregistreerd zijn om de veiligheid te waarborgen. Hierdoor is het makkelijker om overtreders te weren en is de identiteit van elke bezoeker bekend bij Vitesse. Zo kan Vitesse of de persoon in kwestie aansprakelijk worden gesteld voor zijn daden en kan een zelfde voorval in de toekomst worden voorkomen.

Voetbaltickets Vitesse

Vragen over Vitesse?

Opzoek naar een leuk hotel, wilt u reisadvies of een ticket naar Vitesse bestellen? Wij hebben al duizenden voetbalfans op weg geholpen en helpen u graag! Voor advies vult u ons contactformulier in, waarna wij u gratis en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw dagje naar Vitesse.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Officiële Vitesse kaartjes

Het komt de laatste jaren steeds meer voor dat er via de zogenoemde 'zwarte markt' Vitesse kaartjes worden gekocht/verkocht. Deze entreebewijzen worden door de KNVB en Vitesse afgekeurd, maar dit proces blijkt in de praktijk lastiger dan verwacht. Hierdoor komt het weleens voor dat een uit supporter in het vak van Vitesse terecht komt en soms zelfs hele groepen van de uitspelende ploeg. Dit zou in principe geen probleem moeten zijn, maar vaak zorgt het voor onnodige spanning en veiligheidsproblemen in het stadion. Wil je zeker weten dat je Vitesse kaartjes niet worden afgekeurd bij de ingang van het stadion? Koop ze dan via de Officiële route op de website, zodat je de dag zorgeloos kunt beleven!

Online fanshop van Vitesse

Wilt u het officiële tenue kopen of andere Vitesse fan artikelen? Bezoek dan de online fanshop van Vitesse en ontdek welke merchandise producten er allemaal te koop zijn! Alleen van Officiële Vitesse Fanshop artikelen kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Er zijn natuurlijk veel meer winkels die shirtjes, broeken en sjaaltjes verkopen, maar bij de Vitesse Fanshop weet je zeker dat het om officiële producten gaat en steun je tegelijkertijd de club.

Voetbalkaartjes Vitesse

Boek Hotel in Arnhem

Opzoek naar een hotel in Arnhem? Boek goedkope hotelovernachtingen in Arnhem door hotels van ruim 200 websites te vergelijken via Trivago. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

  1. NH Arnhem Rijnhotel
  2. Best Western Plus Hotel Haarhuis
  3. Holiday Inn Express Arnhem
  4. Mode Design Hotel Modez
  5. Hotel Papendal

Button

Bezienswaardigheden in Arnhem

Een voetbalticket voor Vitesse geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in Arnhem? Deze Nederlandse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Arnhem.

  1. Nederlands Openluchtmuseum
  2. Nationaal Park de Hoge Veluwe
  3. Koninklijke Burgers Zoo
  4. Kroller-Muller Museum
  5. Bronbeek

Goedkoop Voetbalkaartje

Deel deze pagina!

Close