. . .

Eredivisie

SC Cambuur tickets

Op deze pagina vind je alles rondom voetbalclub Cambuur.

Cambuur ticket kopen

Binnenkort een wedstrijd van Cambuur bezichtigen? Koop dan uw Cambuur tickets via onze website, zodat je profiteert van de laagste prijs! De prijzen van een Cambuur ticket kan vaak erg hoog liggen, waardoor het niet voor iedere liefhebber van Cambuur mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen. Daarom zorgen wij ervoor dat de laatste clubacties worden gepubliceerd op onze website en op Facebook, zodat iedereen kan profiteren van deze aanbiedingen. Op deze manier kan iedereen profiteren van goedkope Cambuur tickets en zijn steun aan de club betuigen.

Cambuur Clubkaart bestellen

Om een regulier voetbalkaartje te bestellen dient u eerst een Cambuur clubkaart te bestellen. Deze is via de website te bestellen, waarna u geregistreerd staat als lid en een account hebt op de website. Met deze Cambuur clubkaart kun je naar uit- en thuiswedstrijden en zelfs naar Europese wedstrijden. Het doel van de clubkaart is dat bezoekers van de wedstrijd geregistreerd zijn om de veiligheid te waarborgen. Hierdoor is het makkelijker om overtreders te weren en is de identiteit van elke bezoeker bekend bij Cambuur. Zo kan Cambuur of de persoon in kwestie aansprakelijk worden gesteld voor zijn daden en kan een zelfde voorval in de toekomst worden voorkomen.

Vragen over SC Cambuur?

Opzoek naar een leuk hotel, wilt u reisadvies of een ticket naar SC Cambuur bestellen? Wij hebben al duizenden voetbalfans op weg geholpen en helpen u graag! Voor advies vult u ons contactformulier in, waarna wij u gratis en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw dagje naar SC Cambuur.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Officiële Cambuur kaartjes

Het komt de laatste jaren steeds meer voor dat er via de zogenoemde 'zwarte markt' Cambuur kaartjes worden gekocht/verkocht. Deze entreebewijzen worden door de KNVB en Cambuur afgekeurd, maar dit proces blijkt in de praktijk lastiger dan verwacht. Hierdoor komt het weleens voor dat een uit supporter in het vak van Cambuur terecht komt en soms zelfs hele groepen van de uitspelende ploeg. Dit zou in principe geen probleem moeten zijn, maar vaak zorgt het voor onnodige spanning en veiligheidsproblemen in het stadion. Wil je zeker weten dat je Cambuur kaartjes niet worden afgekeurd bij de ingang van het stadion? Koop ze dan via de Officiële route op de website, zodat je de dag zorgeloos kunt beleven!

Online fanshop van Cambuur

Wilt u het officiële tenue kopen of andere Cambuur fan artikelen? Bezoek dan de online fanshop van Cambuur en ontdek welke merchandise producten er allemaal te koop zijn! Alleen van Officiële Cambuur Fanshop artikelen kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Er zijn natuurlijk veel meer winkels die shirtjes, broeken en sjaaltjes verkopen, maar bij de Cambuur Fanshop weet je zeker dat het om officiële producten gaat en steun je tegelijkertijd de club.

Boek Hotel in Leeuwarden

Opzoek naar een hotel in Leeuwarden? Boek goedkope hotelovernachtingen in Leeuwarden door hotels van ruim 200 websites te vergelijken via Trivago. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

  1. Hampshire Hotel
  2. Bastion Leeuwarden
  3. Fletcher Hotel Stadhouderlijk Hof
  4. Campnile Leeuwarden
  5. Wtc Leeuwarden

Button

Bezienswaardigheden in Leeuwarden

Een voetbalticket voor Cambuur geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in Leeuwarden? Deze Nederlandse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Leeuwarden.

  1. Princessehof
  2. Natuurmuseum Fryslan
  3. Aqua Zoo Friesland
  4. Fries Verzetsmuseum
  5. Fries Museum

Goedkoop Voetbalkaartje

Deel deze pagina!

Close