. . .

PSV tickets

Op deze pagina vind je alles rondom voetbalclub PSV.

PSV ticket kopen

Binnenkort een wedstrijd van PSV bezichtigen? Koop dan uw PSV tickets via onze website, zodat je profiteert van de laagste prijs! De prijzen van een PSV ticket kan vaak erg hoog liggen, waardoor het niet voor iedere liefhebber van PSV mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen. Daarom zorgen wij ervoor dat de laatste clubacties worden gepubliceerd op onze website en op Facebook, zodat iedereen kan profiteren van deze aanbiedingen. Op deze manier kan iedereen profiteren van goedkope PSV tickets en zijn steun aan de club betuigen.

PSV Clubkaart bestellen

Om een regulier voetbalkaartje te bestellen dient u eerst een PSV clubkaart te bestellen. Deze is via de website te bestellen, waarna u geregistreerd staat als lid en een account hebt op de website. Met deze PSV clubkaart kun je naar uit- en thuiswedstrijden en zelfs naar Europese wedstrijden. Het doel van de clubkaart is dat bezoekers van de wedstrijd geregistreerd zijn om de veiligheid te waarborgen. Hierdoor is het makkelijker om overtreders te weren en is de identiteit van elke bezoeker bekend bij PSV. Zo kan PSV of de persoon in kwestie aansprakelijk worden gesteld voor zijn daden en kan een zelfde voorval in de toekomst worden voorkomen.

Vragen over PSV?

Opzoek naar een leuk hotel, wilt u reisadvies of een ticket naar PSV bestellen? Wij hebben al duizenden voetbalfans op weg geholpen en helpen u graag! Voor advies vult u ons contactformulier in, waarna wij u gratis en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw dagje naar PSV.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Officiële PSV kaartjes

Het komt de laatste jaren steeds meer voor dat er via de zogenoemde 'zwarte markt' PSV kaartjes worden gekocht/verkocht. Deze entreebewijzen worden door de KNVB en PSV afgekeurd, maar dit proces blijkt in de praktijk lastiger dan verwacht. Hierdoor komt het weleens voor dat een uit supporter in het vak van PSV terecht komt en soms zelfs hele groepen van de uitspelende ploeg. Dit zou in principe geen probleem moeten zijn, maar vaak zorgt het voor onnodige spanning en veiligheidsproblemen in het stadion. Wil je zeker weten dat je PSV kaartjes niet worden afgekeurd bij de ingang van het stadion? Koop ze dan via de Officiële route op de website, zodat je de dag zorgeloos kunt beleven!

Online fanshop van PSV

Wilt u het officiële tenue kopen of andere PSV fan artikelen? Bezoek dan de online fanshop van PSV en ontdek welke merchandise producten er allemaal te koop zijn! Alleen van Officiële PSV Fanshop artikelen kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Er zijn natuurlijk veel meer winkels die shirtjes, broeken en sjaaltjes verkopen, maar bij de PSV Fanshop weet je zeker dat het om officiële producten gaat en steun je tegelijkertijd de club.

Boek Hotel in Eindhoven

Opzoek naar een hotel in Eindhoven? Boek goedkope hotelovernachtingen in Eindhoven door hotels van ruim 200 websites te vergelijken via Trivago. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

  1. Tulip Inn Eindhoven Airport
  2. Inntel Art Hotel Eindhoven
  3. Holiday Inn Eindhoven
  4. Boutique Hotel Glow
  5. Pullman Eindhoven Cocagne

Button

Bezienswaardigheden in Eindhoven

Een voetbalticket voor Psv geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in Eindhoven? Deze Nederlandse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Eindhoven.

  1. Van Abbemuseum
  2. Eindhoven Museum
  3. Effenaar
  4. Evoluon
  5. Inkijkmuseum

Goedkoop Voetbalkaartje

Deel deze pagina!

Close