. . .

Eredivisie

NAC Breda tickets

 

Op deze pagina vind je alles rondom voetbalclub NAC.

NAC ticket kopen

Binnenkort een wedstrijd van NAC bezichtigen? Koop dan uw NAC tickets via onze website, zodat je profiteert van de laagste prijs! De prijzen van een NAC ticket kan vaak erg hoog liggen, waardoor het niet voor iedere liefhebber van NAC mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen. Daarom zorgen wij ervoor dat de laatste clubacties worden gepubliceerd op onze website en op Facebook, zodat iedereen kan profiteren van deze aanbiedingen. Op deze manier kan iedereen profiteren van goedkope NAC tickets en zijn steun aan de club betuigen.

NAC Clubkaart bestellen

Om een regulier voetbalkaartje te bestellen dient u eerst een NAC clubkaart te bestellen. Deze is via de website te bestellen, waarna u geregistreerd staat als lid en een account hebt op de website. Met deze NAC clubkaart kun je naar uit- en thuiswedstrijden en zelfs naar Europese wedstrijden. Het doel van de clubkaart is dat bezoekers van de wedstrijd geregistreerd zijn om de veiligheid te waarborgen. Hierdoor is het makkelijker om overtreders te weren en is de identiteit van elke bezoeker bekend bij NAC. Zo kan NAC of de persoon in kwestie aansprakelijk worden gesteld voor zijn daden en kan een zelfde voorval in de toekomst worden voorkomen.

Vragen over NAC Breda?

Opzoek naar een leuk hotel, wilt u reisadvies of een ticket naar NAC Breda bestellen? Wij hebben al duizenden voetbalfans op weg geholpen en helpen u graag! Voor advies vult u ons contactformulier in, waarna wij u gratis en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw dagje naar NAC Breda.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Officiële NAC kaartjes

Het komt de laatste jaren steeds meer voor dat er via de zogenoemde 'zwarte markt' NAC kaartjes worden gekocht/verkocht. Deze entreebewijzen worden door de KNVB en NAC afgekeurd, maar dit proces blijkt in de praktijk lastiger dan verwacht. Hierdoor komt het weleens voor dat een uit supporter in het vak van NAC terecht komt en soms zelfs hele groepen van de uitspelende ploeg. Dit zou in principe geen probleem moeten zijn, maar vaak zorgt het voor onnodige spanning en veiligheidsproblemen in het stadion. Wil je zeker weten dat je NAC kaartjes niet worden afgekeurd bij de ingang van het stadion? Koop ze dan via de Officiële route op de website, zodat je de dag zorgeloos kunt beleven!

Online fanshop van NAC

Wilt u het officiële tenue kopen of andere NAC fan artikelen? Bezoek dan de online fanshop van NAC en ontdek welke merchandise producten er allemaal te koop zijn! Alleen van Officiële NAC Fanshop artikelen kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Er zijn natuurlijk veel meer winkels die shirtjes, broeken en sjaaltjes verkopen, maar bij de NAC Fanshop weet je zeker dat het om officiële producten gaat en steun je tegelijkertijd de club.

Boek Hotel in Breda

Opzoek naar een hotel in Breda? Boek goedkope hotelovernachtingen in Breda door hotels van ruim 200 websites te vergelijken via Trivago. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

  1. Novotel Breda
  2. Van der Valk Hotel Princeville
  3. Golden Tulip Keyser Breda
  4. Apollo Hotel Breda City Centrum
  5. Campanile Hotel Breda

Button

Bezienswaardigheden in Breda

Een voetbalticket voor Nac Breda geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in Breda? Deze Nederlandse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Breda.

  1. Grote Kerk
  2. Kasteel Bouvigne
  3. Reptielenhuis de Aarde
  4. Kasteel van Breda
  5. Watertoren

Goedkoop Voetbalkaartje

Deel deze pagina!

Close