. . .

FC Twente tickets

Op deze pagina vind je alles rondom voetbalclub Twente.

Twente ticket kopen

Binnenkort een wedstrijd van Twente bezichtigen? Koop dan uw Twente tickets via onze website, zodat je profiteert van de laagste prijs! De prijzen van een Twente ticket kan vaak erg hoog liggen, waardoor het niet voor iedere liefhebber van Twente mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen. Daarom zorgen wij ervoor dat de laatste clubacties worden gepubliceerd op onze website en op Facebook, zodat iedereen kan profiteren van deze aanbiedingen. Op deze manier kan iedereen profiteren van goedkope Twente tickets en zijn steun aan de club betuigen.

Twente Clubkaart bestellen

Om een regulier voetbalkaartje te bestellen dient u eerst een Twente clubkaart te bestellen. Deze is via de website te bestellen, waarna u geregistreerd staat als lid en een account hebt op de website. Met deze Twente clubkaart kun je naar uit- en thuiswedstrijden en zelfs naar Europese wedstrijden. Het doel van de clubkaart is dat bezoekers van de wedstrijd geregistreerd zijn om de veiligheid te waarborgen. Hierdoor is het makkelijker om overtreders te weren en is de identiteit van elke bezoeker bekend bij Twente. Zo kan Twente of de persoon in kwestie aansprakelijk worden gesteld voor zijn daden en kan een zelfde voorval in de toekomst worden voorkomen.

Voetbaltickets FC Twente

Vragen over FC Twente?

Opzoek naar een leuk hotel, wilt u reisadvies of een ticket naar FC Twente bestellen? Wij hebben al duizenden voetbalfans op weg geholpen en helpen u graag! Voor advies vult u ons contactformulier in, waarna wij u gratis en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw dagje naar FC Twente.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Officiële Twente kaartjes

Het komt de laatste jaren steeds meer voor dat er via de zogenoemde 'zwarte markt' Twente kaartjes worden gekocht/verkocht. Deze entreebewijzen worden door de KNVB en Twente afgekeurd, maar dit proces blijkt in de praktijk lastiger dan verwacht. Hierdoor komt het weleens voor dat een uit supporter in het vak van Twente terecht komt en soms zelfs hele groepen van de uitspelende ploeg. Dit zou in principe geen probleem moeten zijn, maar vaak zorgt het voor onnodige spanning en veiligheidsproblemen in het stadion. Wil je zeker weten dat je Twente kaartjes niet worden afgekeurd bij de ingang van het stadion? Koop ze dan via de Officiële route op de website, zodat je de dag zorgeloos kunt beleven!

Online fanshop van Twente

Wilt u het officiële tenue kopen of andere Twente fan artikelen? Bezoek dan de online fanshop van Twente en ontdek welke merchandise producten er allemaal te koop zijn! Alleen van Officiële Twente Fanshop artikelen kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Er zijn natuurlijk veel meer winkels die shirtjes, broeken en sjaaltjes verkopen, maar bij de Twente Fanshop weet je zeker dat het om officiële producten gaat en steun je tegelijkertijd de club.

Voetbalkaartjes FC Twente

Boek Hotel in Enschede

Opzoek naar een hotel in Enschede? Boek goedkope hotelovernachtingen in Enschede door hotels van ruim 200 websites te vergelijken via Trivago. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

  1. Intercity Hotel Enschede
  2. Rodenbach
  3. Aan 't Volkspark
  4. Van der Valk Enschede
  5. Hampshire Hotel - De Broeierd

Button

Bezienswaardigheden in Enschede

Een voetbalticket voor Fc Twente geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in Enschede? Deze Nederlandse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Enschede.

  1. Rijksmuseum Twenthe
  2. TwentseWelle
  3. Steen bij Grot Peter
  4. Lammerinkswonner
  5. Holland Casino Enschede

Goedkoop Voetbalkaartje

Deel deze pagina!

Close