. . .

Eredivisie

FC Heerenveen tickets

Op deze pagina vind je alles rondom voetbalclub Heerenveen.

Heerenveen ticket kopen

Binnenkort een wedstrijd van Heerenveen bezichtigen? Koop dan uw Heerenveen tickets via onze website, zodat je profiteert van de laagste prijs! De prijzen van een Heerenveen ticket kan vaak erg hoog liggen, waardoor het niet voor iedere liefhebber van Heerenveen mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen. Daarom zorgen wij ervoor dat de laatste clubacties worden gepubliceerd op onze website en op Facebook, zodat iedereen kan profiteren van deze aanbiedingen. Op deze manier kan iedereen profiteren van goedkope Heerenveen tickets en zijn steun aan de club betuigen.

Heerenveen Clubkaart bestellen

Om een regulier voetbalkaartje te bestellen dient u eerst een Heerenveen clubkaart te bestellen. Deze is via de website te bestellen, waarna u geregistreerd staat als lid en een account hebt op de website. Met deze Heerenveen clubkaart kun je naar uit- en thuiswedstrijden en zelfs naar Europese wedstrijden. Het doel van de clubkaart is dat bezoekers van de wedstrijd geregistreerd zijn om de veiligheid te waarborgen. Hierdoor is het makkelijker om overtreders te weren en is de identiteit van elke bezoeker bekend bij Heerenveen. Zo kan Heerenveen of de persoon in kwestie aansprakelijk worden gesteld voor zijn daden en kan een zelfde voorval in de toekomst worden voorkomen.

Vragen over FC Heerenveen?

Opzoek naar een leuk hotel, wilt u reisadvies of een ticket naar FC Heerenveen bestellen? Wij hebben al duizenden voetbalfans op weg geholpen en helpen u graag! Voor advies vult u ons contactformulier in, waarna wij u gratis en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw dagje naar FC Heerenveen.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Officiële Heerenveen kaartjes

Het komt de laatste jaren steeds meer voor dat er via de zogenoemde 'zwarte markt' Heerenveen kaartjes worden gekocht/verkocht. Deze entreebewijzen worden door de KNVB en Heerenveen afgekeurd, maar dit proces blijkt in de praktijk lastiger dan verwacht. Hierdoor komt het weleens voor dat een uit supporter in het vak van Heerenveen terecht komt en soms zelfs hele groepen van de uitspelende ploeg. Dit zou in principe geen probleem moeten zijn, maar vaak zorgt het voor onnodige spanning en veiligheidsproblemen in het stadion. Wil je zeker weten dat je Heerenveen kaartjes niet worden afgekeurd bij de ingang van het stadion? Koop ze dan via de Officiële route op de website, zodat je de dag zorgeloos kunt beleven!

Online fanshop van Heerenveen

Wilt u het officiële tenue kopen of andere Heerenveen fan artikelen? Bezoek dan de online fanshop van Heerenveen en ontdek welke merchandise producten er allemaal te koop zijn! Alleen van Officiële Heerenveen Fanshop artikelen kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Er zijn natuurlijk veel meer winkels die shirtjes, broeken en sjaaltjes verkopen, maar bij de Heerenveen Fanshop weet je zeker dat het om officiële producten gaat en steun je tegelijkertijd de club.

Boek Hotel in Heerenveen

Opzoek naar een hotel in Heerenveen? Boek goedkope hotelovernachtingen in Heerenveen door hotels van ruim 200 websites te vergelijken via Trivago. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

  1. Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud
  2. Fletcher hotel Heidehof
  3. Haje Heerenveen
  4. Haje Joure
  5. Cecilia - Catharina

Button

Bezienswaardigheden in Heerenveen

Een voetbalticket voor Sc Heerenveen geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in Heerenveen? Deze Nederlandse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Heerenveen.

  1. Museum Heerenveen
  2. Abe Lenstra Stadion
  3. Museum Joure
  4. Bonifatiuskerk
  5. Friese Meren

Goedkoop Voetbalkaartje

Deel deze pagina!

Close