. . .

Eredivisie

FC Groningen tickets

FC Groningen

Op deze pagina vind je alles rondom voetbalclub Groningen.

Groningen ticket kopen

Binnenkort een wedstrijd van Groningen bezichtigen? Koop dan uw Groningen tickets via onze website, zodat je profiteert van de laagste prijs! De prijzen van een Groningen ticket kan vaak erg hoog liggen, waardoor het niet voor iedere liefhebber van Groningen mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen. Daarom zorgen wij ervoor dat de laatste clubacties worden gepubliceerd op onze website en op Facebook, zodat iedereen kan profiteren van deze aanbiedingen. Op deze manier kan iedereen profiteren van goedkope Groningen tickets en zijn steun aan de club betuigen.

Groningen Clubkaart bestellen

Om een regulier voetbalkaartje te bestellen dient u eerst een Groningen clubkaart te bestellen. Deze is via de website te bestellen, waarna u geregistreerd staat als lid en een account hebt op de website. Met deze Groningen clubkaart kun je naar uit- en thuiswedstrijden en zelfs naar Europese wedstrijden. Het doel van de clubkaart is dat bezoekers van de wedstrijd geregistreerd zijn om de veiligheid te waarborgen. Hierdoor is het makkelijker om overtreders te weren en is de identiteit van elke bezoeker bekend bij Groningen. Zo kan Groningen of de persoon in kwestie aansprakelijk worden gesteld voor zijn daden en kan een zelfde voorval in de toekomst worden voorkomen.

Voetbaltickets FC Groningen

Vragen over FC Groningen?

Opzoek naar een leuk hotel, wilt u reisadvies of een ticket naar FC Groningen bestellen? Wij hebben al duizenden voetbalfans op weg geholpen en helpen u graag! Voor advies vult u ons contactformulier in, waarna wij u gratis en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw dagje naar FC Groningen.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Officiële Groningen kaartjes

Het komt de laatste jaren steeds meer voor dat er via de zogenoemde 'zwarte markt' Groningen kaartjes worden gekocht/verkocht. Deze entreebewijzen worden door de KNVB en Groningen afgekeurd, maar dit proces blijkt in de praktijk lastiger dan verwacht. Hierdoor komt het weleens voor dat een uit supporter in het vak van Groningen terecht komt en soms zelfs hele groepen van de uitspelende ploeg. Dit zou in principe geen probleem moeten zijn, maar vaak zorgt het voor onnodige spanning en veiligheidsproblemen in het stadion. Wil je zeker weten dat je Groningen kaartjes niet worden afgekeurd bij de ingang van het stadion? Koop ze dan via de Officiële route op de website, zodat je de dag zorgeloos kunt beleven!

Online fanshop van Groningen

Wilt u het officiële tenue kopen of andere Groningen fan artikelen? Bezoek dan de online fanshop van Groningen en ontdek welke merchandise producten er allemaal te koop zijn! Alleen van Officiële Groningen Fanshop artikelen kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Er zijn natuurlijk veel meer winkels die shirtjes, broeken en sjaaltjes verkopen, maar bij de Groningen Fanshop weet je zeker dat het om officiële producten gaat en steun je tegelijkertijd de club.

Voetbalkaartjes FC Groningen

Boek Hotel in Groningen

Opzoek naar een hotel in Groningen? Boek goedkope hotelovernachtingen in Groningen door hotels van ruim 200 websites te vergelijken via Trivago. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

  1. NH Groningen
  2. NH Groningen hotel de Ville
  3. Hampshire Hotel - City Groningen
  4. Martini Hotel
  5. Bastion Hotel Groningen

Button

Bezienswaardigheden in Groningen

Een voetbalticket voor Fc Groningen geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in Groningen? Deze Nederlandse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Groningen.

  1. Martinitoren
  2. Martinikerk
  3. Groninger Museum
  4. Noorderplatsoen
  5. Nederlands Stripmuseum

Goedkoop Voetbalkaartje

Deel deze pagina!

Close