. . .

Eredivisie

Excelsior tickets

Op deze pagina vind je alles rondom voetbalclub Excelsior.

Excelsior ticket kopen

Binnenkort een wedstrijd van Excelsior bezichtigen? Koop dan uw Excelsior tickets via onze website, zodat je profiteert van de laagste prijs! De prijzen van een Excelsior ticket kan vaak erg hoog liggen, waardoor het niet voor iedere liefhebber van Excelsior mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen. Daarom zorgen wij ervoor dat de laatste clubacties worden gepubliceerd op onze website en op Facebook, zodat iedereen kan profiteren van deze aanbiedingen. Op deze manier kan iedereen profiteren van goedkope Excelsior tickets en zijn steun aan de club betuigen.

Excelsior Clubkaart bestellen

Om een regulier voetbalkaartje te bestellen dient u eerst een Excelsior clubkaart te bestellen. Deze is via de website te bestellen, waarna u geregistreerd staat als lid en een account hebt op de website. Met deze Excelsior clubkaart kun je naar uit- en thuiswedstrijden en zelfs naar Europese wedstrijden. Het doel van de clubkaart is dat bezoekers van de wedstrijd geregistreerd zijn om de veiligheid te waarborgen. Hierdoor is het makkelijker om overtreders te weren en is de identiteit van elke bezoeker bekend bij Excelsior. Zo kan Excelsior of de persoon in kwestie aansprakelijk worden gesteld voor zijn daden en kan een zelfde voorval in de toekomst worden voorkomen.

Voetbaltickets Excelsior

Officiële Excelsior kaartjes

Het komt de laatste jaren steeds meer voor dat er via de zogenoemde 'zwarte markt' Excelsior kaartjes worden gekocht/verkocht. Deze entreebewijzen worden door de KNVB en Excelsior afgekeurd, maar dit proces blijkt in de praktijk lastiger dan verwacht. Hierdoor komt het weleens voor dat een uit supporter in het vak van Excelsior terecht komt en soms zelfs hele groepen van de uitspelende ploeg. Dit zou in principe geen probleem moeten zijn, maar vaak zorgt het voor onnodige spanning en veiligheidsproblemen in het stadion. Wil je zeker weten dat je Excelsior kaartjes niet worden afgekeurd bij de ingang van het stadion? Koop ze dan via de Officiële route op de website, zodat je de dag zorgeloos kunt beleven!

Vragen over Excelsior?

Opzoek naar een leuk hotel, wilt u reisadvies of een ticket naar Excelsior bestellen? Wij hebben al duizenden voetbalfans op weg geholpen en helpen u graag! Voor advies vult u ons contactformulier in, waarna wij u gratis en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw dagje naar Excelsior.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Online fanshop van Excelsior

Wilt u het officiële tenue kopen of andere Excelsior fan artikelen? Bezoek dan de online fanshop van Excelsior en ontdek welke merchandise producten er allemaal te koop zijn! Alleen van Officiële Excelsior Fanshop artikelen kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Er zijn natuurlijk veel meer winkels die shirtjes, broeken en sjaaltjes verkopen, maar bij de Excelsior Fanshop weet je zeker dat het om officiële producten gaat en steun je tegelijkertijd de club.

Voetbalkaartjes Excelsior

Boek Hotel in Rotterdan

Opzoek naar een hotel in Rotterdam? Boek goedkope hotelovernachtingen in Rotterdam door hotels van ruim 200 websites te vergelijken via Trivago. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

  1. Nhow Rotterdam
  2. NH Atlanta Rotterdam
  3. ss Rotterdam schip
  4. Hotel Rotterdam
  5. Mainport Hotel

Button

Bezienswaardigheden in Rotterdam

Een voetbalticket voor Feyenoord geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in Rotterdam? Deze Nederlandse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Rotterdam.

  1. Euromast
  2. Museum Boijmans van Beuningen
  3. Erasmusbrug
  4. Koopgoot
  5. Kunsthal Rotterdam

Goedkoop Voetbalkaartje

Deel deze pagina!

Close