. . .

Eredivisie

AZ Alkmaar tickets

AZ Alkmaar

Op deze pagina vind je alles rondom voetbalclub AZ.

AZ ticket kopen

Binnenkort een wedstrijd van AZ bezichtigen? Koop dan uw AZ tickets via onze website, zodat je profiteert van de laagste prijs! De prijzen van een AZ ticket kan vaak erg hoog liggen, waardoor het niet voor iedere liefhebber van AZ mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen. Daarom zorgen wij ervoor dat de laatste clubacties worden gepubliceerd op onze website en op Facebook, zodat iedereen kan profiteren van deze aanbiedingen. Op deze manier kan iedereen profiteren van goedkope AZ tickets en zijn steun aan de club betuigen.

AZ Clubkaart bestellen

Om een regulier voetbalkaartje te bestellen dient u eerst een AZ clubkaart te bestellen. Deze is via de website te bestellen, waarna u geregistreerd staat als lid en een account hebt op de website. Met deze AZ clubkaart kun je naar uit- en thuiswedstrijden en zelfs naar Europese wedstrijden. Het doel van de clubkaart is dat bezoekers van de wedstrijd geregistreerd zijn om de veiligheid te waarborgen. Hierdoor is het makkelijker om overtreders te weren en is de identiteit van elke bezoeker bekend bij AZ. Zo kan AZ of de persoon in kwestie aansprakelijk worden gesteld voor zijn daden en kan een zelfde voorval in de toekomst worden voorkomen.

Voetbaltickets AZ Alkmaar

Vragen over AZ Alkmaar?

Opzoek naar een leuk hotel, wilt u reisadvies of een ticket naar AZ Alkmaar bestellen? Wij hebben al duizenden voetbalfans op weg geholpen en helpen u graag! Voor advies vult u ons contactformulier in, waarna wij u gratis en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw dagje naar AZ Alkmaar.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Officiële AZ kaartjes

Het komt de laatste jaren steeds meer voor dat er via de zogenoemde 'zwarte markt' AZ kaartjes worden gekocht/verkocht. Deze entreebewijzen worden door de KNVB en AZ afgekeurd, maar dit proces blijkt in de praktijk lastiger dan verwacht. Hierdoor komt het weleens voor dat een uit supporter in het vak van AZ terecht komt en soms zelfs hele groepen van de uitspelende ploeg. Dit zou in principe geen probleem moeten zijn, maar vaak zorgt het voor onnodige spanning en veiligheidsproblemen in het stadion. Wil je zeker weten dat je AZ kaartjes niet worden afgekeurd bij de ingang van het stadion? Koop ze dan via de Officiële route op de website, zodat je de dag zorgeloos kunt beleven!

Online fanshop van AZ

Wilt u het officiële tenue kopen of andere AZ fan artikelen? Bezoek dan de online fanshop van AZ en ontdek welke merchandise producten er allemaal te koop zijn! Alleen van Officiële AZ Fanshop artikelen kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Er zijn natuurlijk veel meer winkels die shirtjes, broeken en sjaaltjes verkopen, maar bij de AZ Fanshop weet je zeker dat het om officiële producten gaat en steun je tegelijkertijd de club.

Voetbalkaartjes AZ Alkmaar

Boek Hotel in Alkmaar

Opzoek naar een hotel in Alkmaar? Boek goedkope hotelovernachtingen in Alkmaar door hotels van ruim 200 websites te vergelijken via Trivago. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

  1. Amrath Hotel Alkmaar
  2. Golden Tulip Alkmaar
  3. Grand Alkmaar
  4. College Alkmaar
  5. Apartment de Koning Alkmaar

Button

Bezienswaardigheden in Alkmaar

Een voetbalticket voor AZ geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in Alkmaar? Deze Nederlandse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Alkmaar.

  1. Broeker Veiling
  2. Grote of Sint-Laurenskerk
  3. Zee Aquarium Bergen aan Zee
  4. Het Hollands Museum
  5. Waag

Goedkoop Voetbalkaartje

Deel deze pagina!

Close