. . .

Ajax tickets

Op deze pagina vind je alles rondom voetbalclub Ajax.

Ajax ticket kopen

Binnenkort een wedstrijd van Ajax bezichtigen? Koop dan uw Ajax tickets via onze website, zodat je profiteert van de laagste prijs! De prijzen van een Ajax ticket kan vaak erg hoog liggen, waardoor het niet voor iedere liefhebber van Ajax mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen. Daarom zorgen wij ervoor dat de laatste clubacties worden gepubliceerd op onze website en op Facebook, zodat iedereen kan profiteren van deze aanbiedingen. Op deze manier kan iedereen profiteren van goedkope Ajax tickets en zijn steun aan de club betuigen.

Ajax Clubkaart bestellen

Om een regulier voetbalkaartje te bestellen dient u eerst een Ajax clubkaart te bestellen. Deze is via de website te bestellen, waarna u geregistreerd staat als lid en een account hebt op de website. Met deze Ajax clubkaart kun je naar uit- en thuiswedstrijden en zelfs naar Europese wedstrijden. Het doel van de clubkaart is dat bezoekers van de wedstrijd geregistreerd zijn om de veiligheid te waarborgen. Hierdoor is het makkelijker om overtreders te weren en is de identiteit van elke bezoeker bekend bij Ajax. Zo kan Ajax of de persoon in kwestie aansprakelijk worden gesteld voor zijn daden en kan een zelfde voorval in de toekomst worden voorkomen.

Vragen over Ajax?

Opzoek naar een leuk hotel, wilt u reisadvies of een ticket naar Ajax bestellen? Wij hebben al duizenden voetbalfans op weg geholpen en helpen u graag! Voor advies vult u ons contactformulier in, waarna wij u gratis en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw dagje naar Ajax.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Officiële Ajax kaartjes

Het komt de laatste jaren steeds meer voor dat er via de zogenoemde 'zwarte markt' Ajax kaartjes worden gekocht/verkocht. Deze entreebewijzen worden door de KNVB en Ajax afgekeurd, maar dit proces blijkt in de praktijk lastiger dan verwacht. Hierdoor komt het weleens voor dat een uit supporter in het vak van Ajax terecht komt en soms zelfs hele groepen van de uitspelende ploeg. Dit zou in principe geen probleem moeten zijn, maar vaak zorgt het voor onnodige spanning en veiligheidsproblemen in het stadion. Wil je zeker weten dat je Ajax kaartjes niet worden afgekeurd bij de ingang van het stadion? Koop ze dan via de Officiële route op de website, zodat je de dag zorgeloos kunt beleven!

Online fanshop van Ajax

Wilt u het officiële tenue kopen of andere Ajax fan artikelen? Bezoek dan de online fanshop van Ajax en ontdek welke merchandise producten er allemaal te koop zijn! Alleen van Officiële Ajax Fanshop artikelen kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Er zijn natuurlijk veel meer winkels die shirtjes, broeken en sjaaltjes verkopen, maar bij de Ajax Fanshop weet je zeker dat het om officiële producten gaat en steun je tegelijkertijd de club.

Boek Hotel in Amsterdam

Opzoek naar een hotel in Amsterdam? Boek goedkope hotelovernachtingen in Amsterdam door hotels van ruim 200 websites te vergelijken via Trivago. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

  1. NH Amsterdam Centre
  2. Room Mate Aitana
  3. NH Collection Amsterdam
  4. Jaz Amsterdam
  5. Motel One Amsterdam

Button

Bezienswaardigheden in Amsterdam

Een voetbalticket voor Ajax geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in Amsterdam? Deze Nederlandse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Amsterdam.

  1. Grachtengordel
  2. Anne Frank huis
  3. Rijksmuseum
  4. Red Light Disrict
  5. Rembrandthuis

Goedkoop Voetbalkaartje

Deel deze pagina!

Close