. . .

Eredivisie

ADO Den Haag tickets

Op deze pagina vind je alles rondom voetbalclub ADO.

ADO ticket kopen

Binnenkort een wedstrijd van ADO bezichtigen? Koop dan uw ADO tickets via onze website, zodat je profiteert van de laagste prijs! De prijzen van een ADO ticket kan vaak erg hoog liggen, waardoor het niet voor iedere liefhebber van ADO mogelijk is om een wedstrijd bij te wonen. Daarom zorgen wij ervoor dat de laatste clubacties worden gepubliceerd op onze website en op Facebook, zodat iedereen kan profiteren van deze aanbiedingen. Op deze manier kan iedereen profiteren van goedkope ADO tickets en zijn steun aan de club betuigen.

ADO Clubkaart bestellen

Om een regulier voetbalkaartje te bestellen dient u eerst een ADO clubkaart te bestellen. Deze is via de website te bestellen, waarna u geregistreerd staat als lid en een account hebt op de website. Met deze ADO clubkaart kun je naar uit- en thuiswedstrijden en zelfs naar Europese wedstrijden. Het doel van de clubkaart is dat bezoekers van de wedstrijd geregistreerd zijn om de veiligheid te waarborgen. Hierdoor is het makkelijker om overtreders te weren en is de identiteit van elke bezoeker bekend bij ADO. Zo kan ADO of de persoon in kwestie aansprakelijk worden gesteld voor zijn daden en kan een zelfde voorval in de toekomst worden voorkomen.

Vragen over ADO Den Haag?

Opzoek naar een leuk hotel, wilt u reisadvies of een ticket naar ADO Den Haag bestellen? Wij hebben al duizenden voetbalfans op weg geholpen en helpen u graag! Voor advies vult u ons contactformulier in, waarna wij u gratis en vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden voor uw dagje naar ADO Den Haag.

Heeft u een vraag? Neem contact met ons op!

Officiële ADO kaartjes

Het komt de laatste jaren steeds meer voor dat er via de zogenoemde 'zwarte markt' ADO kaartjes worden gekocht/verkocht. Deze entreebewijzen worden door de KNVB en ADO afgekeurd, maar dit proces blijkt in de praktijk lastiger dan verwacht. Hierdoor komt het weleens voor dat een uit supporter in het vak van ADO terecht komt en soms zelfs hele groepen van de uitspelende ploeg. Dit zou in principe geen probleem moeten zijn, maar vaak zorgt het voor onnodige spanning en veiligheidsproblemen in het stadion. Wil je zeker weten dat je ADO kaartjes niet worden afgekeurd bij de ingang van het stadion? Koop ze dan via de Officiële route op de website, zodat je de dag zorgeloos kunt beleven!

Online fanshop van ADO

Wilt u het officiële tenue kopen of andere ADO fan artikelen? Bezoek dan de online fanshop van ADO en ontdek welke merchandise producten er allemaal te koop zijn! Alleen van Officiële ADO Fanshop artikelen kan de kwaliteit worden gegarandeerd. Er zijn natuurlijk veel meer winkels die shirtjes, broeken en sjaaltjes verkopen, maar bij de ADO Fanshop weet je zeker dat het om officiële producten gaat en steun je tegelijkertijd de club.

Boek Hotel in Den Haag

Opzoek naar een hotel in Den Haag? Boek goedkope hotelovernachtingen in Den Haag door hotels van ruim 200 websites te vergelijken via Trivago. Op deze manier vindt u altijd het beste hotel tegen de laagste prijs.

  1. NH Atlantic Den Haag
  2. NH Den Haag
  3. Novotel Suites Den Haag
  4. Parkhotel Den Haag
  5. The Student Hotel The Hague

Button

Bezienswaardigheden in Den Haag

Een voetbalticket voor Ado Den Haag geboekt en benieuwd wat u allemaal kunt doen in Den Haag? Deze Nederlandse bestemming is geschikt om te shoppen, ontspannen en lekker eten. Tevens kunt u een dagje musea, bezienswaardigheden en parken bezoeken. Bekijk hieronder de top 5 van bezienswaardigheden in Den Haag.

  1. Madurodam
  2. Vredespaleis
  3. Mauritshuis
  4. Binnenhof
  5. Gemeentemuseum Den Haag

Goedkoop Voetbalkaartje

Deel deze pagina!

Close